arrow_drop_up arrow_drop_down

Wil je zelf video's maken?

Maak niet dezelfde fouten zoals 70% van de online video's die jouw professioneel imago doen kelderen...

4 jaar
Ervaring in videomarketing
250 + 
video's gecreëerd 
4.5/5
Gemiddelde klantenbeoordeling
Bert Vermeersch videomarketeer

Videomarketing hoeft niet duur te zijn...

De vraag van klanten naar video's blijft sterk stijgen, maar telkens een cameraploeg inschakelen is financieel geen haalbare kaart voor zelfstandigen en kleine KMO's. Sterker nog: zelfgemaakte video's geven juist een authentiek gevoel mee en laten je snel schakelen met de marketing van je business. Gedaan met het schuldgevoel voor dure bedrijfsfilms die geen omzet opleveren.

Bedrijfsfilms kunnen makkelijk 10 000+ euro kosten. De prijs is weliswaar terecht: er kruipt enorm veel materiaal, kennis en tijd in het creëren van zo'n video. Maar de vraag is als dat wel een goede marketing investering is voor jouw zaak? Zal die 10 000 euro zich echt terugverdienen met nieuwe klanten en meer omzet?


Keer op keer zag Bert Vermeersch dat bedrijven investeerden in grootste videoproducties maar korte tijd later een andere koers gingen varen en hup, video in de prullenbak. Of erger, dat door het ontbreken van een marketing plan, de video simpelweg op het harde schijf bleef staan en nooit publiek werd.


Aan de andere kant van de vergelijking heb je de Youtubers, vloggers, influencers,... die met beperkt materiaal wereldwijd miljoenen mensen bereiken. Succes met videomarketing hangt dus zeker niet af van hoe groot je budget is. Maar, hoe pak je dat nu zelf goed aan?

Bert Vermeersch videomarketeer

Video's maken hoeft ook niet moeilijk te zijn

Jaren geleden, op mijn allereerste video workshop, was ik de deelnemers vol enthousiasme alle technische details aan het uitleggen over hoe je video's maakt. Net zoals in de fotografie wereld ging het over zaken als 'diafragma', 'sluitertijd', 'framerate', enzoverder. Ik probeerde het zo duidelijk mogelijk uit te leggen, maar het publiek had simpelweg niks aan deze technische kennis!

Om resultaten te boeken met videomarketing hoef je je helemaal niet om te scholen tot cameraspecialist.

De smartphones van tegenwoordig kunnen automatisch al heel goede beelden maken. Waar jij het verschil maakt tussen een amateuristische video en een professionele video, is met alles er rond.


 1. Staat de camera naar boven in je neus te filmen?
 2. Staat er een vuilbak in beeld?
 3. "Wat zegt hij?" -> Je bent amper verstaanbaar
 4. Je ziet er ... niet zo fris uit.
 • Je vertelt een krachtige boodschap zonder 10x 'euhm' te zeggen.
 • Je ziet er goed uit op video!
 • Professionele video met overgangen, achtergrondmuziek en je logo
 • Kijkers gaan in op jouw Call To Action.

Zelfgemaakte video's, werkt dat?

Bekijk Stefan's nieuwste video 

De dagopleiding van Bert is heel gestructureerd en leerzaam. In de voormiddag leer je zaken over opstelling voor de camera, script schrijven en verwerken. De namiddag is bedoeld om zelf aan de slag te gaan met je video. Je leert er knippen en plakken, muziek verwerken en onderschrift invoegen. Ik kan het seminarie ten sterkste aanraden, bedankt voor de boeiende dag Bert!
Wim Ivens - owner Special Ad
Wil je leren hoe je professionele, wervende & werkende videos maakt met je smartphone? Schrijf je in voor de Smartphone Videos Workshop die Bert op een zeer plezierige en leerzame manier verzorgt. Had ik dit geweten dan had ik al veel eerder deelgenomen. Succes Ernst.

Ernst Guldemond - Personal Business Trainer

Wat zal je leren?

Resultaten van de workshop? 

 Liesbet van Lierde van Ecco Products kwam met collega's naar de smartphone video workshop en maakte tijdens de workshop alvast een eerste video. Kort daarna vlogen ze er in en verschenen op Linkedin de eerste video's. Bekijk de resultaten hieronder!

Covid-19

Vanwege de maatregelen rond Covid-19 kunnen we niet zomaar meer open workshops organiseren. Onze eigen workshopruimte laat slechts 2 deelnemers + de lesgever toe volgens de maatregelen. Hiervoor kiezen we om workshops voorlopig enkel te organiseren op aanvraag.
De inhoud én kortingsprijs voor een duo blijft gelijk. (€379x2=€758 -100 euro korting)
Contacteer ons gerust via het contactformulier voor een mogelijke datum.
Workshop aanvragen

Aankomende Workshops

-

2021

08:45

Smartphone Video Workshop

€ 429  --> € 379

-

2021

08:45

Smartphone Video Workshop

€ 429  --> € 379

Locatie & tijden

 • Van 8u45 's tot 17u
 • Adres: Vedastusstraat 2, 8490 Jabbeke (Zerkegem)

Inbegrepen

 • Lunch
 • Hapjes
 • Frisdrank
 • Gedrukte cursus
 • oefenmateriaal

Breng mee

 • Smartphone
 • Laptop
 • Oortjes / hoofdtelefoon
 • Computermuis
 • Nodige oplaadkabels
 • Logo in png formaat

50 EURO Korting per persoon vanaf 2 ! 

Met twee is altijd leuker! Koop 2 tickets voor dezelfde workshop en krijg maar liefst € 100 korting.

Deelnemen aan de workshop?

Boek nu je ticket
Wij gebruiken koekjes