arrow_drop_up arrow_drop_down
Smartphone Video Marketing Online Cursus in de maak!
13 april 2020 

Smartphone Video Marketing Online Cursus in de maak!

Waarmee denk je dat je meer klant zal scoren? 1 dure video, of meerdere video’s, die nog eens budgetvriendelijk zijn ook? Klinkt goed, maar hoe pak je dat aan? Met deze vraag werd de smartphone video marketing online cursus geboren!

Bekijk de video of lees onder de video verder.

De Smartphone Video Marketeer online cursus

Laat me kort even uitleggen wie ik ben en hoe de online cursus ontstaan is.

Ik ben Bert Vermeersch en in 2014 studeerde ik af met mijn bachelor diploma videojournalistiek. In de jaren daarna ontwikkelde ik mezelf tot videoproducent met heel wat Youtube tutorials, online opleidingen en veel experimenteren.

Maar, wat is nu het verschil tussen een videojournalist, en een video producent?

Kort samengevat: De journalisten maken op hoog tempo één of meerdere video’s per dag, die ’s avonds al in het journaal uitgezonden moeten worden terwijl videoproducenten video’s uitplannen tot op de seconde, en een verhaal verwerken in hun video. Wat is er nog anders? Videoproducenten werken vaak met veel duurder materiaal en met veel meer gespecialiseerde mensen. Maar,… sta even stil bij het resultaat van al werk. Miljoenen mensen kijken dagelijks naar die ‘snel gemaakte’ video’s van de journalisten, gemaakt met een beperkt budget. Hoor je de kijkers klagen over de kwaliteit van de videobeelden? Ik toch niet.

Intro van de smartphone video marketing online cursus

Intro van de smartphone video marketing online cursus

Leveren dure video’s meer aandacht op?

Projecteer dit even naar jouw business. Wat gaat er in totaal meer aandacht krijgen? Meerdere video’s die qua kwaliteit ‘gewoon’ zijn, maar jouw boodschap wel overbrengen en jou vaak laten zien, of één spectaculaire video die jouw business één keer in de spotlight zet?

Helaas, jouw omzet zal niet omhoog gaan door de aandacht die je krijgt door slechts één keer een mooie video te verspreiden! Je zal regelmatig jezelf en je business moeten tonen aan de wereld vooraleer dat klanten oplevert.

 

Betekent dat nu dat je zelf alles van video materiaal moet gaan aankopen en zelf spectaculaire video’s moet gaan maken? Nee. Onze sociale netwerken zijn overspoeld met afgelikte video reclame’s. Mensen waarderen zelfgemaakte en authentieke video’s, zeker als ze nuttige informatie meegeven zoals in een blog. Content marketing dus. Video Content Marketing.

De sociale netwerken zijn ook zeer vluchtig. Als je nu tekst, foto’s of video’s post op facebook of LinkedIn, na een dag of twee zijn die verdwenen in de diepte van alle nieuwe posts. Maak dus liever regelmatig snelle en budgetvriendelijke video’s, dan één keer een video waar je veel tijd, moeite en geld insteekt, maar die even snel weer weg is.

 

Smartphone Video Workshops

Vanuit dit idee werden de smartphone video workshops gemaakt. Een volledige dagopleiding waar je alles leerde over videostrategie, filmen met de smartphone en het monteren van video’s. Deelnemers hadden het camera materiaal al op zak. Letterlijk!

 

Maar, aan deze fysieke workshops zitten heel wat beperkingen. Het is vaak een grote kluif om al die informatie op één dag te verwerken, en het past ook niet altijd in de agenda van een drukbezette ondernemer. Daarnaast vraagt videobewerking nu ook wel wat oefening. Eenmaal de workshop gedaan was, kon je natuurlijk niet meer teruggrijpen naar de gedetailleerde les over een specifiek stuk.

 

De smartphone video markeer online cursus biedt hier dé oplossing. Er zit een heel pak meer informatie in, zoals over de marketing met video’s en niet enkel de videoproductie. Cursisten kunnen ook zelf het tempo en timing van de lessen bepalen en kunnen steeds teruggrijpen om een les herbekijken.

 

De Smartphone video marketeer online cursus is de ideale leerschool om meer klanten aan te trekken dankzij – toegankelijk en begrijpelijke- video marketing voor jouw business!

 

 

Over de schrijver
Bert Vermeersch is Video Marketeer en helpt KMO's meer klanten aan te trekken met Video Marketing. Hij filmt zelf heel wat van de professionele video's en geeft video opleidingen aan bedrijven waardoor medewerkers zelf video's leren maken.
Reactie plaatsen

Zoeken in onze video marketing blog?

Alle categorieën op deze video marketing blog
Wij gebruiken koekjes